OVER ONS

Voor ons bij Zinschitz Yacht Service is het belangrijk

dat u onbezorgd kunt blijven varen.

Onbezorgd blijven varen

Wij zijn ons als actieve watersporters zeer bewust van het belang van een schip waarop je kunt vertrouwen. Systemen als voortstuwing (motor en keerkoppeling), stroomvoorziening en tuigage zijn belangrijk voor een veilig verblijf aan boord. Wij begrijpen hoe het is als in een noodsituatie bijvoorbeeld de motor niet direct wil starten.

In het geval dat wij bij u aan boord komen om een storing te verhelpen of een onderhoudsbeurt aan uw motor te verzorgen bekijken wij altijd de staat van de installatie aan boord. Zo kunnen we u een gedegen, vrijblijvend advies geven over punten die aandacht verdienen om de veiligheid en de betrouwbaarheid van uw schip te verbeteren.

Thomas Zinschitz

Oprichter en eigenaar van Zinschitz Yacht Service

Thomas is zijn hele leven al bezig met bootjes. Het is echt zijn ‘ding’ zo gezegd. Begonnen als zevenjarige jongen in een roeiboot op de gracht van het kasteel van Rhoon en de Bergse plassen, en in de vletten van de zeeverkenners de rest van het land afgestruind. In de loop der jaren zijn de bootjes wel wat groter geworden. Met andere woorden, de bootjes zijn pleziervaartuigen en zeeschepen geworden.

96cc3ce1-6d6e-4649-b5e1-8cdba06f6bca

Opgeleid als scheepswerktuigkundige (machinist) hebben tijdens zijn jarenlange carrière als monteur alle technische aspecten van de scheepvaart de revue gepasseerd. Deze ervaring geeft hem de mogelijkheid om als het ware in de techniek te kruipen. Op basis van inzicht en ervaring sluit hij alle onzin- en indianenverhalen uit. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Schermafbeelding 2019-11-19 om 21.51.15

UITBREIDING

Ondertussen is het bedrijf flink gegroeid. In 2016 hebben we onze verhuizing naar Hellevoetsluis gerealiseerd. We zitten nu in een mooi, nieuw pand, aan het water, met aanlegfaciliteiten voor de deur, een kraan van 7,5 ton ter beschikking, en verder alles er op en er aan, waarbij vermeld kan worden dat de volledige energie voorziening uit milieuvriendelijke bronnen gewonnen wordt. De elektriciteit is groen, wordt gewonnen middels zonnepanelen op het dak en de warmte wordt verzorgd door grondwarmte. We zijn hier best trots op.

Scroll to Top