Voor ons bij Zinschitz Yacht Service is het belangrijk dat u onbezorgd kunt blijven varen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de kwaliteit van ons werk, maar laten we de manier van communiceren ook niet uitvlakken. Het is natuurlijk fijn dat als u met een klus naar ons toe komt, u dit met een goed gevoel kunt doen. Wat hierin zal helpen is als u van te voren een indruk op kunt doen over wie wij zijn, waar wij vandaan komen en waar wij voor staan.

Thomas Zinschitz, oprichter en eigenaar van het bedrijf, is zijn hele leven al bezig met bootjes. Het is echt zijn ‘ding’ zo gezegd. Begonnen als zevenjarige jongen in een roeiboot op de gracht van het kasteel van Rhoon en de Bergse plassen, en in de vletten van de zeeverkenners de rest van het land afgestruind. In de loop der jaren zijn de bootjes wel wat groter geworden. Met andere woorden, de bootjes zijn pleziervaartuigen en zeeschepen geworden.

 

Opgeleid als scheepswerktuigkundige (machinist) hebben tijdens zijn jarenlange carrière als monteur alle technische aspecten van de scheepvaart de revue gepasseerd. Deze ervaring geeft hem de mogelijkheid om als het ware in de techniek te kruipen. Op basis van inzicht en ervaring sluit hij alle onzin- en indianenverhalen uit. U weet dus precies waar u aan toe bent.


 

Uitbreiding

 

Ondertussen is het bedrijf flink gegroeid. In 2016 hebben we onze verhuizing naar Hellevoetsluis gerealiseerd. We zitten nu in een mooi, nieuw pand, aan het water, met aanlegfaciliteiten voor de deur, een kraan van 7,5 ton ter beschikking, en verder alles er op en er aan, waarbij vermeld kan worden dat de volledige energie voorziening uit milieuvriendelijke bronnen gewonnen wordt. De elektriciteit is groen, wordt gewonnen middels zonnepanelen op het dak en de warmte wordt verzorgd door grondwarmte. We zijn hier best trots op.


 

Wij?

 

Ja! Wij! De afgelopen periode zijn we gegroeid van een éénmansbedrijf naar een flexibele organisatie met meerdere personen.

 

Lauren Zinschitz is ons team komen versterken. Zij verzorgt alle administratieve werkzaamheden, de marketing en de communicatie op sociale media. Planning behoord ook tot haar taken pakket, en indien nodig trekt zij haar overal aan om te assisteren bij de werkzaamheden in het veld of in onze werkplaats.

Arunas Simkus is onze alleskunner. Zijn sterke kant ligt absoluut bij glasvezel- (polyester, epoxy) en gelcoatreparaties, maar montage en reparatiewerk is voor hem ook geen probleem. Zijn eigenlijke vak is lassen, waardoor wij alle laswerkzaamheden, ook RVS, voor u kunnen verzorgen.

William Godijn is de scheepstimmerman. Reparaties aan interieurs tot een complete ombouw van uw schip worden door hem verzorgd. William is een echte vakman, levert absolute kwaliteit en denkt te allen tijde met de klant mee.