Niemand kan in zijn eentje succesvol zijn. Mede daarom werken wij nauw samen met meerdere professionele bedrijven waar wij kennis, expertise en materialen halen/inkopen. Daartegenover komt het regelmatig voor dat onze partners bij ons te rade gaan voor specifieke scheepvaart gerelateerde zaken, of ons inhuren om werkzaamheden voor hen uit te voeren. Wij worden o.a. regelmatig door Marina Port Zélande Service Centre aan het werk gezet.


 

Marina Port Zélande

 

Marina Port Zélande is één van de meest professionele jachtservicebedrijven in de regio Zuidwest Nederland. Zij hebben met 15 monteurs alle specialismen in huis; voortstuwing, elektra, tuigage, glasvezel reparatie, Marina Port Zélande lost het voor u op. Daarnaast hebben zij de beschikking over een zeer geavanceerde spuitcabine waarin jachten tot 60 voet gespoten kunnen worden. Enkele topmerken waar zij mee werken zijn Yanmar dieselmotoren (hoofddealerschap), Mercruiser, Cummins, Mastervolt, Alexseal verfsystemen.

 

Marina Port Zélande


 

Clouds b.v.

 

Clouds is een technische groothandel, met een voor ons aangenaam breed pakket, die klantvriendelijkheid en service dagelijks in praktijk brengen. Op het gebied van voortstuwing (importeur van Bukh diesel motoren) en alles rondom de motor, scheepselektra en accessoires kunnen wij altijd bij hen terecht voor informatie en materialen.

 

Clouds b.v.


 

Neutmast B.V.

 

Wij werken vanaf het begin van het bestaan van ons bedrijf samen met de firma Neutmast en hebben hen leren kennen als een organisatie die haar vak verstaat. Importeur van Sparcraft masten en mastprofielen. Daarnaast leveren zij met grote regelmaat custombuild masten van absolute topkwaliteit. En omdat zij onderdeel zijn van Tuned Rigs & Ropes hebben zij toegang tot informatie betreffende state of the art tuigages. Het is altijd een feestje om met hen samen te werken.

 

Neutmast


 

Marina Cape Helius

 

Marina Cape Helius is de jachthaven in de Heliushaven van Hellevoetsluis. Deze haven is van alle gemakken voorzien en de havenmeester, Kees Broere, schrijft gastheerschap met hoofdletters. Regelmatig schakelt hij ons in wanneer één van zijn gasten technische problemen heeft. Niet alleen voor zijn vaste gasten maar zeker ook voor de passant die op doorreis is. Een snelle service wordt dan in grote mate gewaardeerd. Hierdoor is een hechte partnerschap ontstaan en zoals Kees het altijd zegt; “Alleen een tevreden klant keert weer”.

 

Marina cape helius